Khamis, 30 Ogos 2012

Majlis 4 dalam 1

Kemaskini!

Alhamdulillah... Semua majlis telah selesai dan berjalan dengan lancar sekali. Majlis ini dimulakan dengan Majlis Di Ambang Kemerdekaan di dataran kejat SK Pinji. Semua guru dan murid menyanyikan lagu-lagu patriotik.
Majlis disambung dengan Sambutan Hari Raya Aidilfitri dimana kebanyakan murid dan guru membawa juadah masing-masing untuk disajikan bersama warga Sk Pinji. Turut hadir bersama memeriahkan suasana majlis adalah NYDP PIBG SK Pinji, En. Mohd Helmi b. Abdullah dan AJK PIBG SK Pinji, En. Shanmugam a/l Sadasivam. Selain itu, pihak SK Pinji meraikan hari lahir En. Shahudin b. Osman dan En. Muhamad Hazwan b. Zainuddin dengan membuat kejutan dengan menyediakan acara memotong kek.
Pihak SK Pinji juga meraikan perpisahan En. Nordin b. Ismail di atas pertukaran kenaikan pangkat beliau ke PPD Kinta Utara. Tahniah Sir. Nordin, semoga mendapat lebih kejayaan pada masa hadapan.
Warga Sk Pinji juga meraikan kedatangan rombongan PK Pentadbiran yang baru Tuan Syed Azmai b. Syed Yeop dari sekolah lama beliau iaitu SK Pengkalan. Rombongan ini disertai oleh Guru Besar, para pentadbir, guru-guru dan staff SK Pengkalan dengan menaiki 4 buah kenderaan jenis Honda. 

Gambar-gambar Sambutan Di Ambang Kemerdekaan


Gambar-gambar Sambutan Hari Raya Aidilfitri


Gambar-gambar Menyambut Rombongan PK Pentadbiran Yang Baru

Tiada ulasan: